Tips som er gode og ha

* Første gang barnet ditt skal klippe seg, så er det kjekt om man kommer ca 15 -30 min før timen begynner. Dette gjør så barnet rekker å bli litt kjent i salongen før det er hans/hennes tur.

* Snakk gjerne om det at barnet skal klippe seg, en liten stund før den store dagen. Det er viktig at man prøver å forklare barnet hva som skal skje, så de venner seg til tanken.

* Prøv å finne en annen måte å si til barn at de ikke får røre sakser ol, fordi de er farlige. Mange barn er redd for å klippe seg, nettopp fordi man har lært at saks er farlig.

* Ta gjerne med noe som barnet ditt er fokusert på. En spesiell Dvd, en bok osv som han/hun kan leke med mens det klippes.

* Mat o.l kan også bringes, men ikke alt er anbefalt. Is, kjærlighet på pinne (seige, klissete ting) lønner seg ikke akkurat under klippen. Hvis barnet ditt reagerer mye på sukker (godteri), så er det ikke anbefalt å la de spise mye av det akkurat da.

* Man kan love barn belønning for at de har vært flinke under klippen,hvis det er nødvendig. Greit å holde seg innen rimlighetens grenser, for barn husker det til neste gang, det blir fort dyrt og unødvendig til slutt.

*Bruke klær som er lett å vaske og som kan puttes i tørketrommel.Ikke alle sitter rolig hele tiden, så sjansen for mye hår på klær er stor. Ull/fleece anbefales ikke, da hår sitter veldig godt.

* Sjekk barna godt for lus,spesielt før klippetime. Vi vil ikke ha lus hos oss!


Vi har kaffe/te/kakao som man kan forsyne seg av. Kjeks har vi også, for kjeks hjelper visst veldig på når man klipper seg.

Barna får en overraskelse av oss etter endt klipp :-)
Lykketrollet Frisør
Ringveien 3
2815 Gjøvik
Telefon: 61 18 44 94
E-post: tine@lykketroll.no